Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Kadonneen kaupungin varjo" by Mikko Porvali # eBook PDF Kindle ePub Free

Kadonneen kaupungin varjo

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kadonneen kaupungin varjo
  • Author : Mikko Porvali
  • Release Date : January 22, 2018
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,Sci-Fi & Fantasy,Fantasy,Historical,
  • Pages : * pages
  • Size : 935 KB

Description

Palkitun sarjan pÀÀtososa kuvaa sodanjÀlkeistÀ kaaosta poliisien nÀkökulmasta


Moskovan rauhan rajalinja, huhtikuu 1940. Rajalta kaapataan Neuvostoliiton puolelle PÀÀmajan valvontaosaston kapteeni, ja etsivÀkomisariot Salomon Eckert ja Jussi KÀhönen mÀÀrÀtÀÀn selvittÀmÀÀn työtoverinsa kohtaloa. Mies löytyy, mutta venÀlÀiset ovat perillÀ hÀnen menneisyydestÀÀn eivÀtkÀ luovuta hÀntÀ takaisin. Poliisit joutuvat tekemÀÀn tiukan valinnan: on uhrattava työtoverin henki tai vaarannettava tulenarka rauha.


Karelia Noir -trilogian pÀÀtösosassa liikutaan sodan kuohuista vaaran vuosiin. Jatkosodan alussa poliisit palaavat Viipurin kaduille, mutta selittĂ€mĂ€ttömĂ€t rĂ€jĂ€hdykset pitĂ€vĂ€t heidĂ€t varuillaan. Lopulta Viipuri menetetÀÀn lĂ€hes taistelutta, ja edessĂ€ on kaoottinen lĂ€htö lĂ€nteen. 


Rauhan solmiminen ei tuo mukanaan vakautta – punainen Valpo kidnappaa suomalaisia Neuvostoliittoon, ja neuvostosotavangit yrittĂ€vĂ€t vĂ€lttyĂ€ palautukselta kotimaahansa. Karanneet ovat suojattomia, kunnes poliisit jakaantuvat kahteen leiriin: uuden politiikan kannattajiin ja vastustajiin, jotka KĂ€hösen ja Eckertin tavoin salakuljettavat pakolaisia maasta. Autojonojen valokeilat pyyhkivĂ€t yötĂ€, kun vaiteliaita miehiĂ€ kuljetetaan Pohjanlahden satamiin ja -Tornioon.


Kadonneen kaupungin varjo kuvaa sodanjÀlkeistÀ sekasortoista todellisuutta poliisin nÀkökulmasta. Paenneen sotavangin henkilöllisyyttÀ on yhtÀ vaikea selvittÀÀ kuin sitÀ, kenen puolella kollega on. Aito identiteetti on lopulta yhdentekevÀÀ: se ratkaisee, kuka voi todistaa olevansa.


Ebook Free Online "Kadonneen kaupungin varjo" PDF ePub Kindle