Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Kahdeksan kaunista" by Janet Evanovich & Hanna Tarkka # Book PDF Kindle ePub Free

Kahdeksan kaunista

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kahdeksan kaunista
  • Author : Janet Evanovich & Hanna Tarkka
  • Release Date : January 19, 2014
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1090 KB

Description

Kidnapattujen lasten etsiminen ei oikeastaan kuulu palkkionmetsÀstÀjÀ Stephanie Plumin toimenkuvaan. Kadonneen Àidin ja tyttÀren tapaus tulee Stephanielle enemmÀnkin sukurasitteena, hÀnen vanhempiensa naapurista.

Pelottava Eddie Abruzzi varoittaa Stephanieta pitÀmÀÀn lakatut nÀppinsÀ irti jutusta. HÀnen entiset miesystÀvÀnsÀ Joe Morelli ja Ranger sen sijaan varoittavat Stephanieta pitÀmÀÀn etÀisyyttÀ Abruzziin.

Molemmat suositukset alkavat tuntua varteenotettavilta viimeistÀÀn, kun Stephanie saa sohvalleen kuolleen henkilön, ovelleen pussillisen kÀÀrmeitÀ ja perÀÀnsÀ pupujussiksi pukeutuneen stalkkerin! Rangerin treenatut pakarat taas vetÀvÀt Stephanieta kovasti puoleensa...

Amerikkalainen Janet Evanovich (s. 1943 New JerseyssÀ) aloitti uransa rakkaustarinoiden kirjoittajana, mutta siirtyi sitten lukijoiden iloksi jÀnnityskirjailijaksi. Nyt hÀn on saanut nokkelista, vauhdikkaista Stephanie Plum -kirjoistaan lukuisia palkintoja, ja jokainen romaani nousee vuorollaan USA:n myyntilistojen kÀrkeen.
Huumorin ja romantiikan maustamat tarinat on taustoitettu huolellisesti: Evanovich opetteli ampumaan ja kiroilemaan ja joi olutta poliisiporukoissa. New Hamsphiressa asuva kirjailija kuvailee itseÀÀn työhulluksi, jolla ei ole shoppailua ja sarjakuvien lukemista kummempia harrastuksia. MyöhemmÀssÀ elÀmÀssÀÀn hÀn on pÀÀttÀnyt tulla Mamma Mazurin eli Stephanien isoÀidin kaltaiseksi.


PDF Ebook Download "Kahdeksan kaunista" Online ePub Kindle